Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23424 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Компанія ЛУН запустила у семи районах Києва трансляцію інформації про якість повітря на відеобордах. Також на екрани виводиться температура повітря.

Все це відбувається у реальному часі. Екрани з інформацією про якість повітря розташовані у Голосіївському, Дарницькому, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському та Шевченківському районах. Для кожної локації транслюються дані, що актуальні саме для цієї місцевості.

У залежності від кольору зображення можна орієнтуватися чи безпечне повітря на вулиці. Зелений екран означає повітря чисте, жовтий – прийнятне, червоний – краще утриматися від довгої прогулянки. Також зорієнтуватися допомагає пташка на ім’я Фіча – вона змінює вираз обличчя в залежності від якості повітря. Коли повітря чисте – Фіча посміхається.

Дані на екрани поступають з мережі ЛУН Місто Air, що має понад 80 станцій у Києві та передмісті. Рекламні поверхні для соціального проєкту надала компанія BigMedia.

Нагадаємо, Київ опинився на шостому місці антирейтингу якості повітря в Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button