Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У Києві почали штрафувати автомобілістів за незаконне паркування. Фото штрафу, приліпленого на склі рандомного автомобіля, опублікував Олександр Гречко.

Водій безоплатно запаркувався на комунальному паркомісці «Київтранспарксервісу», де вартість години перебування коштує сім гривень. А штраф накладається в 20-ти кратному розмірі – у цьому випадку 140 гривень.

Гречко зауважив, що якщо водій заплатив нелегальному паркувальнику – є все одно великий ризик отримати штраф. Бо інспектори з паркування не бачать офіційної оплати в системі.

У Києві з першого травня 2021 року працює нова електронна система, що дозволяє впорядкувати роботу інспекторів і швидко здійснювати ефективний контроль оплати паркування. Раніше інспекторам доводилося довго звірятися з кількома джерелами інформації щодо оплати паркування та виписувати штрафи вручну. Тепер увесь процес штрафування можна здійснити з планшету за кілька хвилин.

Офіційна оплата погодинного паркування здійснюється через «Київ Цифровий». У міському застосунку також можна придбати паркувальні абонементи за 630 гривень. Окрім того, офіційна оплата паркування доступна за допомогою SMS-паркування та фізичних паркувальних абонементів, що можна придбати в офісі КП «Київтранспарксервіс» чи кіосках «Союздрук».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button