Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kyivcity.gov.ua

КМДА планує облаштувати на Трухановому острові трасу для проведення легкоатлетичних пробігів, повідомляє пресслужба мерії.

«Труханів острів – це не тільки місце для відпочинку, але і чудова територія для занять спортом. Саме тому ми розглядаємо можливість будівництва тут окремої траси для проведення легкоатлетичних пробігів», – зауважила заступниця голови КМДА Олена Говорова.

Поки не вирішено, де пролягатиме майбутня траса, якою будуть її довжина та інші параметри.

Зараз марафони проводять у місті й для цього перекривають вулиці. Можливо, КМДА прагне перенести забіги в окрему локацію, щоб уникнути перекриття вулиць.

Водночас «Хмарочос» пояснював, чому марафони відбуваються у містах, а не на околицях, в парках чи на стадіонах – такі заходи дозволяють користуватись громадським простором у новий спосіб, адже місто створене не лише для того, щоб їздити автомобілем.

Читайте докладніше: «Нехай у себе на Троєщині бігають». Яка користь від марафонів у містах?

На Трухановому острові триває реконструкція. Під час першої черги тут відкрили вхідну групу з перголою. На острові також планують створити новий велопішохідний променад.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button