Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23585 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Bolt

Дев’ятого червня неподалік Маріїнського парку користувачка орендного електросамоката Bolt травмувалася через несправні гальма. Про це повідомив її знайомий, Владислав Гребельник.

За його словами, в самоката відмовили гальма, коли Аліса Поліщук з’їжджала з невеличкого пагорба. Їй довелося зістрибувати на ходу, щоб не втрапити під автомобіль. На фото видно скривавлене обличчя, а також лікоть і долоню зі здертою шкірою.

Фото: facebook.com/v.hrebelnyk

«Коли вона приїхала до лікарні, у неї спитали, що ж таке сталося. І щойно вона почала говорити про самокат, лікарка перебила і вставила: Bolt? Після кивка Аліси медик додала: “До нас троє-четверо людей щодня з цих самокатів приїжджає”», – пише Гребельник.

Він також повідомив, що компанія Bolt як компенсацію надала купон на 200 гривень на поїздку в таксі.

У Києві зараз працюють шість сервісів прокату електросамокатів: Bolt, Kiwi, Skroll, BikeNow, Вжух та Zelectra. Щобільші затори та обмеження громадського транспорту на тлі пандемії коронавірусу привели до буму самокатів у місті.

Більшість Європейських країн зіштовхнулися з бумом на легкий персональний транспорт ще кілька років тому і вже затвердили правила користування для нього.

Читайте докладніше: Конфлікти між пішоходами та користувачами самокатів й велосипедів частішають. Що тут можна зробити?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button