Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дитсадок №94. Фото: kyivcity.gov.ua

Три санаторні дитсадки в Києві, куди зараховують лише за направленням лікаря, перетворять на загальні дитсадки. Проєкт погодила бюджетна комісія й далі його розглядатиме Київрада.

Ці санаторні дитсадки розташовано у Деснянському районі:

  • №520 «Юніор» на вулиці Кубанської України, 47Б, Лісовий масив. Цей заклад призначений для дітей з хронічними захворюваннями органів дихання, розрахований на 220 місць.
  • №757 «Світлячок» на вулиці Миколи Закревського, 49Б, Троєщина. У цьому закладі лікують дітей з захворюваннями шлунково-кишкового тракту.
  • №94 на вулиці Теодора Драйзера, 30Б, Троєщина. Цей ясла-садок фокусується на туберкульозі. Розрахований на 115 місць.

Дитсадок №520 «Юніор». Фото: dity.in.ua

У Київраді стверджують, що зараз потреби у таких спеціалізованих закладах немає. Натомість нові місця в яслах конче необхідні мешканцям району. А для дітей, яким потрібне дієтичне меню, така можливість передбачена реформою дитячого харчування.

«Прийняття таких рішень Київрадою дасть можливість фактично створити три нові повноцінні дитячі садочки в місті», – заявляє заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

У Подільському районі планують перетворити на звичайні дитсадки три школи-дитсадки: «Плай», «Паросток» та «Перлина». За це вже проголосувала Київрада 27 травня.

Раніше ми писали, як на Позняках замість державного дитсадка збудували приватну школу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button