Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

КМДА обіцяє до кінця поточного року створити нові велодоріжки. Облаштування велодоріжок планується на вулицях, де наразі відбувається дорожній ремонт.

Зараз двосторонню велодоріжку облаштовують на вулиці Милославській на Троєщині. Такі самі роботи відбуваються на вулицях Борщагівській, Чорнобильській, Гарматній і на проспекті Степана Бандери, повідомив миськый голова Віталій Кличко.

Днями дорожники розпочнуть масштабну реконструкцію вулиці Андріївської, де теж облаштують двосторонню велосмугу. Ця доріжка стане частиною пішохідної зони в рамках проєкту «Київська вітальня».

На вулиці Маршала Рибалка вже облаштували дві велосмуги – протяжністю 1,5 кілометра в обох напрямках.

Ми писали, зо велодоріжку на Милославській поєднають з веломаршрутом «Троєщина-Європейська площа». Згідно з тендерною документацією, велосипедні доріжки завширшки півтора метра матимуть асфальтобетонне покриття, та пролягатимуть з обох сторін вулиці. Доріжка трасуватиметься через трамвайні колії на вулиці Бальзака.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button