Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Анна Спивак

Кияни повідомляють, що більшу частину міського пляжу «Молодіжний» на Гідропарку зайняв пляжний клуб «Лагуна». Частину пляжу зайняло кафе цього ж клубу.

За словами журналістка Анни Співак, бунгало в будні в пляжному клубі коштує 700 гривень, у вихідні – 900 гривень, шезлонг відповідно 300 і 400 гривень.

На початку літа комунальники звільняли пляж від самовільно встановленого дерев’яного паркану. Стометрова огорожа була встановлена без жодних дозвільних документів та заходила на чотири метри прямо у Дніпро, порушуючи чинне законодавство.

Фото: facebook.com/Олексій Кулеба

Муніципальні пляжі «Венеція» та «Молодіжний» відкрили після реконструкції в 2018 році. Місцева влада назвала їх «одними з найкращих в країні, адже вони відповідають всім необхідним міжнародним стандартам».

Під час ремонту на пляжах встановили нові душові, кабінки для перевдягання, лави, освітлення, вбиральні, облаштували спортивні майданчики, велопарковки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button