X

У Гідропарку підприємець захопив частину міського пляжу. На початку літа там демонтували паркан

Фото: facebook.com/Анна Спивак

Кияни повідомляють, що більшу частину міського пляжу «Молодіжний» на Гідропарку зайняв пляжний клуб «Лагуна». Частину пляжу зайняло кафе цього ж клубу.

За словами журналістка Анни Співак, бунгало в будні в пляжному клубі коштує 700 гривень, у вихідні – 900 гривень, шезлонг відповідно 300 і 400 гривень.

На початку літа комунальники звільняли пляж від самовільно встановленого дерев’яного паркану. Стометрова огорожа була встановлена без жодних дозвільних документів та заходила на чотири метри прямо у Дніпро, порушуючи чинне законодавство.

Фото: facebook.com/Олексій Кулеба

Муніципальні пляжі «Венеція» та «Молодіжний» відкрили після реконструкції в 2018 році. Місцева влада назвала їх «одними з найкращих в країні, адже вони відповідають всім необхідним міжнародним стандартам».

Під час ремонту на пляжах встановили нові душові, кабінки для перевдягання, лави, освітлення, вбиральні, облаштували спортивні майданчики, велопарковки.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту