Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Noralí Nayla/unsplash.com

В Україні протягом 19-25 липня пройде безкоштовний онлайн показ короткометражних фільмів Urban Mobility Shorts. Цей проєкт створений для поширення велокультури в українських містах.

Добірку фільмів підготувала кіноагенція Wiz-Art за підтримки IT-компанії Intellias. У програмі кінопоказу – французькі, швейцарські, німецькі та американські фільми про велосипеди та їхні різновиди, системи транспортування та особливості користування громадським транспортом.

Цей показ є частиною проєкту «Екомобільне літо» в Intellias, який компанія проводить для поширення велокультури у містах України. В межах Екомобільного літа вже організовано онлайн велошколу та корпоративні веломандрівки.

Крім того, п’ять амбасадорів компанії в п’яти українських містах прийняли виклик користуватись велосипедом як основним видом транспорту протягом усього літа. Своїм прогресом вони діляться у соціальних мережах.

«‎Підхід до користування транспортом змінюється. Все більшу популярність набирають концепції Use it, don’t own it та так званої shared mobility, в основі якої лежить потреба дістатися з точки А в точку Б, а не бажання володіти кількома транспортними засобами. Тому поняття екомобільності охоплює не лише транспорт, але й нашу поведінку, звички, культуру», – розповів Михайло Пузраков, виконавчий представник компанії.

До того ж, у глядачів, які дивитимуться Urban Mobility Shorts та поділяться своїми враженнями у соцмережах, є можливість виграти тематичні велоподарунки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button