Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КАРС

15 липня на перехресті вулиць Вишгородська і Мостицька за кермом тролейбуса №18 помер водій. Про це повідомила речниця Подільської поліції Анна Страшок. Повідомлення про смерть надійшло до поліції близько 9:20.

Пасажири тролейбусу раптом помітили, що водій непритомний. Вони витягнули чоловіка на вулицю та викликали лікарів. Першими на допомогу прибули рятувальники КАРС, які почали реанімацію, – подія трапилася якраз навпроти їхнього офісу. Потім приїхали медики швидкої, які застосували дефибрілятор і вкололи адреналін. Утім, реанімувати чоловіка не вдалося й через пів години медики констатували смерть.

«Водієві під час руху стало зле. Він зупинився й знепритомнів. Це сталося якраз навпроти будівлі КАРС», – розповіли у службі порятунку.

У поліції заявили, що остаточну причину смерті можна буде дізнатися лише після судово-медичної експертизи. Наразі загибель 60-річного чоловіка кваліфікували як раптову смерть за статтею 115 ККУ.

УНІАН зауважує, що загиблий керував тролейбусом ЛАЗ 2008 року випуску, який постачався з заводу без кондиціонера.

Ніч проти 15 липня у Києві виявилась найтеплішою з 1881 року – температура під ранок не опустилась нижче +22,8 градуса. Загалом з початку календарного літа у Києві встановлено 12 температурних рекордів, повідомляє Обсерваторія Срезневського.

За матеріалами: dtp.kiev.ua, obozrevatel, УНН

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button