Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізації: Fozzy Group

Група компаній Fozzy Group (супермаркети «Сільпо», Fozzy, «Фора») анонсувала створення мережі спортклубів Apollo Next. Перші простори відкриються у вересні.

Назва Apollo Next відсилає до космічних програм NASA. Клуби мережі матимуть назви Apollo 019, Apollo 020, Apollo 123 тощо. Так, на початку вересня відкриються три спортклуби в Києві:

  • Apollo Next 019, площа 1300 м², ТРЦ Dream Town 1, просп. Оболонський, 1-Б;
  • Apollo Next 020, площа 1200 м², ТРЦ ХарьОК, вул. Декабристів, 9-Е;
  • Apollo Next 021, площа 1200 м², ТРЦ Арена Сіті, вул. Басейна, 2-А.

У новій мережі пропонуватимуть «місії» для малих груп з 6-7 людей. Разом з інструктором-лідером вони будуть тренуватися як команда. Місії організовують під різноманітні рівні підготовки та цілі: наприклад, підтягнутися 10 разів, віджатися, підготуватися до запливу чи марафону тощо.

Групові тренування поза місіями проводяться у партнерстві з Les Mills, провайдером фітнес-програм із Нової Зеландії. У розкладі буде понад 110 занять на тиждень в кожному клубі. Тренування проводитимуть онлайн та офлайн.

Кожен спорт простір має зону для групових тренувань, функціональну зону для малих груп, кардіо-зону, зону розтяжки, а також місце для роботи з вільною вагою та спортивним обладнанням.

На території є соціальний простір з кав’ярнею-баром, крамничка з екіпом від Decathlon, аксесуарами та спортивним харчуванням, а також роздягальні й душові.

Apollo Next позиціонують як повністю диджиталізовану мережу спортклубів, без паперових контрактів, карток, ключів і готівки – вся взаємодія відбувається через сайт, застосунок, систему розпізнавання обличчя, браслет Apollo Next та NFC пристрої.

Підписка дає можливість тренуватися щодня протягом чотирьох тижнів. Вартість підписки за передпродажем – 200 гривень.

Для тренерів також пропонують підписку – вона дозволяє їм проводити необмежену кількість тренувань і консультацій у просторі спортклубу. У підписку включено користування всім обладнанням і сервісами.     

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button