Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/airportboryspil

Цьогоріч кількість пасажирів аеропорту «Бориспіль» збільшилася на 60% у порівнянні з першою половиною 2020 року. Про це повідомляє пресслужба аеропорту.

Так, за останні сім місяців з аеропорту вирушили в подорож 4,5 мільйона пасажирів.

При цьому найпопулярнішими міжнародними напрямками виявилися відкриті для подорожей українців Туреччина, Єгипет, і Греція. Загалом частка мандрівників до цих країн склала 51% від загальної кількості відправлених із «Борисполя» пасажирів.

Найбільше пасажирів було перевезено за такими напрямками: Анталія (Туреччина); Шарм-Ель-Шейх (Єгипет); Стамбул (Туреччина); Даламан (Туреччина); Тиват (Чорногорія); Бодрум (Туреччина); Хургада (Єгипет); Одеса; Тель-Авів (Ізраїль); Іракліон (Крит).

Нагадаємо, з п’ятого серпня невакциновані українці, які повертаються з-за кордону, мають відбувати самоізоляцію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button