Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Зірка серіалу Breaking Bad Джанкарло Еспозіто навідається на цьогорічний Comic Con Ukraine 2021, який відбувається на Арт-заводі «Платформа» 4-5 вересня.

Окрім зустрічі з Джанкарло Еспозіто, фанів попкультури чекатимуть два дні гіковських розваг. Це масштабне Cosplay- та Cover Dance-шоу, Алея художників, знайомство з моделлю Леді Дімітреску з відеоігри Resident Evil: Village Геленою Манковською, ігрові турніри. На заході буде музична сцена, де серед хедлайнерів – творці саундтреку до «Відьмак 3» Percival, автор каверів на KAZKA кореєць Song Wonsub та колаборація Aghiazma з Super Sus.

На Comic Con Ukraine буде тематичний маркет, офіційні стенди від компаній кінопрокату й ігрових розробників, зона настільних ігор та фотолокації.

Джанкарло Еспозіто зіграв у фільмах «Той, що біжить», «Клуб „Коттон“», «Максимальне прискорення», «Ніч на Землі», «Король Нью-Йорка», «Блюз про краще життя». Значні ролі останніх років: Мігель Алгарін в «Пінеро» і батько в біографічній стрічці «Алі». Став широко відомий за характерними ролями у телесеріалах – «Поліція Маямі», «Закон і порядок», «Детектив Неш Бріджес» і «Вбивство: життя на вулиці», а також в ролі Ґуставо Фрінга в телесеріалах «Пуститися берега» та «Краще подзвоніть Солу». Також виступає як режисер і продюсер фільмів.

Comic Con Ukraine відбудеться в Україні втретє.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button