Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Бренд коктейлів Катленбургер почав продажі в Україні після 30 років лідерства на німецькому ринку. Продукція доступна в мережі магазинів «Таврія».

Katlenburger Kellerei GmbH & Co – сімейний бізнес, заснований у 1925 році доктором Віллі Демутом, який поступово став найбільшою виноробнею в Європі. Зараз продукцію Катленбургер продають у 20 країнах світу.

Компанія переробляє сік із місцевих та екзотичних фруктів. Асортимент компанії варіюється від фруктових вин і літніх прохолодних напоїв до медовухи та фруктових глінтвейнів.

Зокрема, Катленбургер виробляє фруктові коктейлі «Тропіка», що вже готові до споживання: Exotic Fizz, Sex on the Beach, Piña Colada та Swimming Pool.

«Українці люблять фруктові коктейлі, готові до споживання – для вечірок вдома або зустрічі з друзями в модних місцях. Ось чому ми зараз розпочинаємо нашу літню кампанію з коктейлями Tropica», – коментує Олександра Демут, керівна директорка винзаводу Катленбургер.

Якість Катленбургер підтверджена перемогами на виставці Німецького сільськогосподарського товариства (DLG), продукція сертифікована міжнародними стандартами DIN EN 22000:2018 та міжнародним стандартом IFS. Продукція Катленбургер вже була відзначена нагородами Red Dot Design Award (2019) та Німецькою премією дизайну у 2020 році.

На виноробні Катленбургер працюють понад 100 працівників, які виробляють до 300 тисяч пляшок фруктового вина на день. Річний оборот компанії становить близько 30 мільйонів євро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button