Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: twitter.com/Mamox__

Поліція Італії п’ятий день намагається розігнати нелегальну вечірку, в якій беруть участь кілька тисяч людей, повідомляє Громадське з посиланням на місцеві медіа. Італійські ЗМІ називають рейв la danza macabra (танець смерті).

Вечірка розпочалася в ніч проти 14 серпня просто неба біля міста Валентано в центральній Італії. На рейв з’їхалася молодь із різних країн Європи.

Хоч захід відбувається на приватній території, організатори мусили отримати дозвіл через велику кількість людей. 15 серпня на рейві нарахували до 10 тисяч. Поліція патрулює територію, щоб не допустити приїзду нових учасників.

Жителі сусідніх сіл скаржаться на гучну музику й кажуть, що «кілька днів не можуть заснути».

Рейв не зупинило й те, що 15 серпня в озері за кількасот метрів виявили тіло 25-річного учасника заходу. Його загибель наразі розслідують. Ще п’ятьох людей шпиталізували через передозування алкоголем.

«Усе дуже добре організовано. Щойно я отримав координати місця проведення заходу, я рушив. Минуло два роки, людям хочеться кайфонути», — так пояснив журналістам свою участь у рейві один із відвідувачів Валентано.

Подібний рейв відбувся під час новорічних свят у Франції. Кілька тисяч французів та іноземців танцювали кілька діб, а поліція не могла їх розігнати. Учасники заходу навіть спалили поліцейський автомобіль.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button