Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23578 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Kseniaschnaiderstudio

Український бренд Ksenia Schnaider відкрив в одному зі своїх магазинів у Києві пункт прийому старих джинсів. Їх використовуватимуть для створення нових колекцій, повідомляє Buro 24/7.

Денім приймають у будь-якому стані, головне – аби у складі було 100% бавовни.

На знак подяки дарують сертифікат зі знижкою на придбання речі Ksenia Schnaider протягом року. Ця знижка додається до знижок під час розпродажу. Магазин, де приймають старі джинси, розташовано у Михайлівському провулку, 24.

«Наш головний конструктор вручну сортує джинси за відтінками, розмірами, ступенем зношеності відповідно до цього вирішує, на які саме вироби вони підуть. Джинси, на яких найбільше помітні сліди часу, ми використовуємо в patchwork-лінійці: ріжемо їх на шматочки, залишаючи найкраще збережені фрагменти, і зшиваємо їх у полотно, з якого потім викроюють шорти, куртки та джинси. А джинси, які будуть в хорошому стані і – що важливо – у великому розмірі, підуть на Demi-Denims або Wide Jeans. На подібні моделі у нас зазвичай йде двоє джинсів – така особливість конструкції», – повідомляє Ксенія Шнайдер.

До пандемії бренд переробляв приблизно 5-6 тонн джинсів на рік. Раніше їх купляли на київських секонд-хендах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button