Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Любов Фоміна

Після сильної зливи вночі 30 серпня на спортивних майданчиках нового Урбан-парку на ВДНГ залишилося чимало дощової води. Фото опублікувала місцева жителька Любов Фоміна у фейсбук-групі «Сусіди. Голосіїв».

Пресслужба Виставкового центру наголосила, що зараз парк працює у тестовому режимі й усі локації допрацьовуються щодня.

«Системи стоків та зливова каналізація у проєкті передбачені, вони в процесі налаштування, з урахуванням фактичних обсягів опадів та формування стоків. До 1 вересня роботи по цій частині будуть завершені, й вода навіть у разі сильних злив так накопичуватися не буде», – повідомили у ВДНГ.

Фото: пресслужба ВДНГ

Урбан-парк – частину спортивного кластеру ВДНГ – відкрили днями. Тут є скейт-парк, зони для стритболу, стритденсу, паркуру тощо. Ця локація відкрита цілодобово, доступ до неї безкоштовний.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button