Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Dmitry Goykolov / Unsplash

Українська авіакомпанія SkyUp запускає прямі рейси між Києвом і Прагою, Чехія, повідомляє avianews.

Рейси з Києва стартують 23 вересня. Літаки курсуватимуть тричі на тиждень: у вівторок, четвер та неділю. Дозвіл, виданий авіакомпанії Державіаслужбою, дозволяє збільшити частоту рейсів до чотирьох на тиждень.

Переліт триває два години. З Києва літаки рушають о 19:00, а з Праги – о 21:00.

Продаж квитків вже відкрито. Вартість перельоту в один бік починається від 1489 гривень.

До празького аеропорту Вацлава Гавела також літає МАУ і Czech Airlines – квитки на певні дати можна знайти від 1800 гривень.

З минулого року Wizz Air почав літати з Києва до чеських Пардубіц, що за 100 кілометрів від Праги. Цей рейс мав бути альтернативою прямому польоту до столиці Чехії. Однак наразі рейси здійснюються лише зі Львова.

Чехія пускає туристів, які мають сертифікат про вакцинацію від COVID-19, завершену не менш як за 14 днів до перетину кордону. Країна визнає вакцини AstraZeneca (включно з Covishield), Moderna, Pfizer та Janssen.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button