Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КП по УЗН Дніпровського району

У Дніпровському районі вночі спиляли кілька молодих кленів перед рекламним білбордом. Дерева знищили, щоб було краще видно рекламу, вважають районні комунальники. Дерева спиляли на бульварі Перова, 18.

«Ймовірно, спил дерев було вчинено задля кращого огляду реклами. Тому докладемо максимум зусиль, щоб було компенсовано понесену втрату та позбавити винуватців дозволу на розміщення рекламних засобів», – заявили в КП по УЗН.

Власником рекламного щита є компанія «Алего». Згідно з відкритими даними, її заснували підприємці Олександр та Олексій Гордузи.

В Управлінні з питань реклами зазначили, що конструкція встановлена законно та має необхідні документи.

Подібний інцидент стався навесні на вулиці Січових Стрільців, 30А. Там невідомі зрізали дерево магнолії, яка затуляла білборд з рекламою ЖК Creator City та компанії LG, яка облаштовувала систему кондиціонування для цього комплексу. У минулому році дерева перед рекламними щитами зрізали на Січових Стрільців, 46-48 та 93 та вулиці Іллєнка, 31.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button