Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/syaivobooks

Екскерівник КП «Міський магазин» і підрядник розікрали гроші на ремонті муніципальної книгарні «Сяйво Книги» на Вулиці Васильківській, 6, повідомляє пресслужба Київської прокуратури.

Слідство встановило, що під час ремонту не було змонтовано кондиціонери та радіатори. Вартість устаткування й роботи з монтажу мали коштувати понад 600 тисяч гривень.

Фото: Olena Kharchenko

Водночас, за версією слідства, тодішній директор «Міського магазину», на балансі якого перебуває книгарня, керівник підрядної організації та інженер, який здійснював технічний нагляд, змовилися й підписали акти приймання виконаних будівельних робіт. І перерахували гроші на рахунок підрядника.

Цих трьох осіб судитимуть за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу – привласнення бюджетних коштів за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах. На їхнє майно також наклали арешт.

Торік у сусідньому приміщенні книгарні відкрили кав’ярню «Сяйво кави». На неї було витрачено 3,5 мільйони гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button