Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 27 по 29 вересня відбудеться CreaCamp – освітня екологічна програма для представників культурних та креативних індустрій, які практикують свідоме споживання та думають про свій вплив на навколишнє середовище та суспільство.

Зацікавлених запрошують взяти участь у триденному кемпі, який проходитиме онлайн. У програмі – 11 лекцій, 11 практикумів, 20 спікерів, а також жодних повчань та радикальних гасел. Навчання безкоштовне.

Впродовж трьох днів учасники отримають відповіді на запитання:

  • Чому сталий розвиток — це інструмент змін, а не нудне зобов’язання?
  • Навіщо управляти своїм екологічним та соціальним впливом?
  • Як сталі рішення здатні розвивати вашу креативність?
  • Чому сортувальні баки на фестивалі — не апогей сталості?
  • Як захистити свою ідею та бути прозорим?
  • Що таке “зелене видавництво” та “зелена бібліотека”?
  • Скільки коштує просування без шкоди планеті? І яка з цього всього вигода?

За результатами слухачі складуть свій перший сталий план, а п’ятірка найкращих отримає експертну консультацію.

Взяти участь у програмі можуть: менеджери фестивалів/концертів, представники галузі фешн та дизайну, архітектори, менеджери арт-просторів/галерей, представники видавничої та бібліотечної сфери з України та Німеччини.

Серед вимог до учасників – більше року досвіду в галузі, вік до 35 років, впевнена англійська. Подати заявку можна на сайті до 15 вересня включно. Організатори оберуть тільки 30 заявок.

Кемп організують Асоціація експертів зі сталого розвитку у партнерстві з Німецькою Асоціацією KulturAktiv. Проєкт реалізовано в рамках програми «Культура для змін» за підтримки Українського культурного фонду (Київ, Україна) та Фонду «Пам’ять, відповідальність і майбутнє» (EVZ) (Берлін, Німеччина).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button