Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23563 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: commons.wikimedia

Низку парковок на Позняках віднесли до третьої зони. Тепер залишити там автомобіль стало коштувати п’ять гривень на годину. Такі дані з’явилися на карті паркувань Києва.

Повністю платними стали вулиці Урлівська, Анни Ахматової, Олени Пчілки. Також платні паркомісця з’явились на проспекті Григоренка, 24 – 28, вулицях Срібнокільській (від ТРЦ Аркадія до вул. Княжий Затон) та Драгоманова (від вулиці Анни Ахматової до Здолбунівської).

Паркування вважається платним з 8:00 до 22:00. Парковка у день коштуватиме 70 гривень.

Штраф за несплату паркування нараховується у розмірі 20-кратної вартості однієї години стоянки. При цьому повторне порушення може обійтися в 680 гривень.

Фото: gis.kyivcity

Також платною зробили парковку на Оболоні біля ТРЦ Dream Town. По периметру торгового центру встановили спеціальний знак і нанесли розмітку для 16 автівок. Вартість однієї години паркування коштує 25 гривень.

В Інспекції з паркування пояснюють, що наразі немає планів отримувати кошти за паркування у дворах будинків від мешканців. Ці майданчики, де ввели плату, знаходяться вздовж доріг і були обладнані знаками платного паркування ще до зміни тарифів.

Нові паркувальні зони в Києві затвердили у липні. У результаті змін друга зона (навколо історичного центру, вздовж ключових магістралей та бізнес-центрів, 25 гривень за годину) зменшилась з 247 паркомайданчиків на 4 856 машиномісць до 123 майданчиків на 2 847 автомобілів. При цьому до неї доєднали Сирець, частину Голосіїва, Гідропарку, Деміївки і Лівобережний діловий центр.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button