Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

До 2026 року Авіакомпанія Ryanair підвищила свій прогноз пасажиропотоку до 225 мільйонів пасажирів на рік проти 200 мільйонів пасажирів, що планувалися раніше. Про це повідомляє Bloomberg.

Очікується, що пасажиропотік зросте на 50% в порівнянні з допандемійним періодом, коли цей показник був на рівні 149 мільйонів на рік. Крім того, запланована поставка 210 літаків Boeing В737 MAX протягом наступних п’яти років. Це дозволить прискорити постпандемійне відновлення і збільшити пасажиропотік.

У компанії повідомили, що протягом наступних п’яти років буде створено понад п’ять тисяч нових робочих місць для пілотів, бортпровідників і інженерів.

За даними Міжнародної асоціації повітряного транспорту, пасажирські авіаперевезення по всьому світу в минулому році знизилися на 65,9%.

Найбільше авіаперевезення знизилися на Близькому Сході – на 72,2%, в Європі падіння склало 69,9%, в Африці – 68,8%, в Північній Америці – 65,2%. Найменше знизилися авіаперевезення в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні – на 61,9%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button