Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/TheNationThailand 

Працівники двох кооперативів таксі в Таїланді розбили городи на дахах автомобілів, привертаючи увагу до кризи, в якій вони опинилися через локдауни та пандемію коронавірусу, повідомляє TheNationThailand.

Дахи сотень автомобілів таксі застелили чорною плівкою та висадили у ній помідори, огірки, квасолю тощо. Мовляв, жодної іншої користі від машини тепер не дочекаєшся.

Так, з трьох тисяч автівок, що мають у своїх парках ці два кооперативи, на вулицях Бангкока працюють лише 500, а решта 2,5 тисячі – простоюють.

Змагаючись за поодиноких клієнтів, таксисти чимдужче знижували ціни, що, звісно, відбилося на їхніх доходах. Багатьом не вдавалося навіть компенсувати оренду кооперативних автівок, що становить лише 300 батів (240 гривень) на день. До кризи таксисти в середньому заробляли по дві тисяч батів на добу.

Таксисти масово кидали роботу та їхали з мегаполіса до своїх селищ. При цьому чимало хто лишав автівки де трапилося, наприклад, просто на автозаправній станції.

Однак городи на дахах покинутих автомобілів — не тільки демонстративна акція. Водії справді сподіваються виростити трохи овочів і прогодувати свої сім’ї.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button