Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КП ШЕУ Солом’янського району

Замість закритого підземного переходу на перехресті вулиці Героїв Севастополя та бульвару Вацлава Гавела, що на житловому масиві Відрадний, влаштують наземні пішохідні переходи, повідомляє КП ШЕУ Солом’янського району.

Перед цим у соцмережах поширилися фото підземного переходу з розваленими сходами. Комунальники наголошують, що перехід частково перекрили ще у 2020 році. Тоді перевірка виявила, що три з дев’яти вхідних груп перебувають в аварійному стані, тож ці аварійні входи закрили.

Запевняють, що зараз триває обстеження переходу, визначають, наскільки складний ремонт знадобиться і скільки він коштуватиме.

«Після проведення інструментального обстеження та визначення складності ремонту буде змінено організацію дорожнього руху на перехресті Гавела – Героїв Севастополя, зокрема буде влаштовано наземні пішохідні переходи», – повідомили у комунальному підприємстві «Київавтодору».

Перехрестя на Google Maps

Нагадаємо, активісти створили мапу підземних переходів у Києві, які варто продублювати наземними. Наразі нарахували понад 90 таких підземних переходів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button