Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/usov.ua

Приватний перевізник «Транс-Сіті» заявив, що 23 вересня невідомі чоловіки «спортивної статури» розбили лобові стекла двох автобусів Volvo Hybrid, які курсують на маршруті 150. Про це повідомляє Сьогодні.

Вживані низькопідлогові гібридні автобуси Volvo 7700 Hybrid перевізник закупив у Люксембурзі. На невеликих швидкостях автобус працює на електротязі. Дизельний двигун підключається за необхідності. Ці маршрутки КМДА наводила як приклад «нових стандартів перевезень».

Маршрут 150 пролягає від Індустріального шляхопроводу до вулиці Милославської на Троєщині. Перший напад, за словами водія, стався на зупинці біля Кирилівської церкви. Виходячи, один із пасажирів дістав молоток і став бити лобове скло. Цьому не передувало жодних конфліктів. Незабаром на кінцевій на Милославській інший чоловік кинув камінь у лобове скло другого автобуса.

Фото: obozrevatel.com

Директор компанії «Транс-Сіті» Сергій Бородін звинуватив у нападі угруповання «Український стяг». У цій організації, своєю чергою, заявляють, що не мають стосунку до нападів. Запевняють, що «борються з нелегальними перевізниками виключно у правовому полі», а №150, мовляв, – це комфортні низькопідлогові автобуси.

Водночас «Український стяг» заявляє, що його члени перестріли «нелегальну маршрутку» №205. Повідомляється, що викликали поліцію за відсутність у водія документів про технічний огляд. Це маршрут того самого перевізника.

Директор «Транс-Сіті» нарікає, що «вже тиждень тероризують маршрут №205». Стверджує, що «активісти» вимагають грошей, «як це було в лихі 90-ті». Він заявив, що всім автобусам маршруту було наказано повернутися в парк, щоби не наражати на небезпеку пасажирів, водіїв і майно. Одне лобове скло, за словами Бородіна, коштує 100 тисяч гривень.

Фото: facebook.com/ukrstyag/

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button