Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: moz.gov.ua

Міністерство охорони здоров’я оприлюднило перелік професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковій вакцинації. Проєкт наказу оприлюднений для обговорення на сайті Федерації профспілок України.

Згідно з документом, на період дії карантину, встановленого урядом, вакцинації проти Covid-19 підлягають:

  • Працівники центральних органів виконавчої влади та їх територіальних підрозділів;
  • Працівники місцевих державних адміністрацій;
  • Працівники закладів професійної (професійно-технічної освіти), фахової передвищої, загальної середньої освіти, дошкільної освіти, позашкільних закладів освіти.

У МОЗ пояснювали, що перші пріоритетні групи, ті хто вакцинувались на перших етапах кампанії, вже досягнули показників понад 80% охоплення (медики, військові ЗСУ, структури МВ). Групи з 3 етапу (освітяни та держслужбовці) ще не досягли такого результату охоплення.

За добу 26 вересня в Україні зафіксовано 3007 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби, з них дітей – 286, медпрацівників – 32. Старт вакцинації в Україні відбувся 24 лютого 2021 року. Від початку кампанії проведено усього 12 240 363 щеплення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button