Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Darya Tryfanava / Unsplash

У Львові водіям блокуватимуть доступ до пішохідного центру за порушення умов в’їзду до зони в межах проспекту Свободи, площ Торгова, Данила Галицького, Адама Міцкевича, вулиць Підвальна і Валова. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Відтепер за перше порушення правил в’їзду водіям залишатимуть попередження. Якщо порушення зафіксують вдруге, водію загрожує штраф і розглядатимуть питання про блокування дії перепустки на 30 днів. Відповідне рішення прийматиме ЛКП «Ратуша-сервіс».

«У разі стоянки, зупинки у пішохідній зоні на площі Ринок або іншого повторного порушення дія перепустки буде призупинена… Попереджати водіїв про блокування їхніх карток ми не будемо. Вони це зрозуміють, коли при в’їзді у пішохідну зону болард перед їхньою автівкою не опуститься», – попереджає заступник начальника управління безпеки міста Юрій Дякович.

Попередження про порушення правил в’їзду в пішохідну зону водіям залишатимуть вже наприкінці цього тижня. Поновити перепустку можна буде, подавши звернення через ЦНАП.

За словами Дяковича, найбільше порушень у пішохідній зоні фіксують серед водіїв автомобілів, які обслуговують розташовані тут підприємства та заклади. Найчастіше водії залишають пішохідну зону після 10:00 – в той час, як, за правилами, на площу Ринок можна заїжджати за платною перепусткою лише з 8:00 до 10:00.

Інспектори з паркування в середньому за один день фіксують 4-5 порушень щодо в’їзду у пішохідну зону, а в місяць виносять близько 10 постанов про накладення штрафу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button