Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Марш за Київ

Рада ініціатив Маршу за Київ, який відбудеться завтра о 14:00, презентувала «Зелену книгу» з понад сотнею вимог маршу по тематичним блокам.

Серед головних вимог: зупинити хаотичну забудову, розробити повністю новий генплан і відмовитись від генплану забудовників 2025, провести реформу транспорту і мобільності, повернути самоврядування та районні ради в зменшених районах та забезпечити чисте повітря та воду.

Рада ініціатив маршу розробила та затвердила Зелену Книгу з усіма вимогами маршу по тематичним блокам. Усі вони потребують уваги з боку чиновників.

У «Зеленій книзі» вимоги не тільки всіх організаторів, але й партнерських колон, з якими Рада ініціатив маршу може не погоджуватися.

Читайте також: Чому кожному треба виходити на Марш за Київ: пояснюють організатори

У Києві представники 46 екологічних, урбаністичних, транспортних, антизабудовних та інших міських організацій створили ініціативу проти руйнування міста, забудови зелених зон, маршруток на дорогах, заторів, неможливості пересуватися по місту маломобільним групам містян.

Марш почнеться о 14:00 на площі Конституції, біля Верховної Ради. У точці збору формуватимуться колони та виступатимуть спікери. На маршруті передбачено зупинку біля Офісу президента, а завершиться Марш біля КМДА приблизно о 16:20.

Долучитися до обраної колони можна через телеграм-бот. Можна також створити власну колону, якщо до неї готові долучитися 70-100 людей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button