Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Variety

The Walt Disney Company перенесла прем’єри запланованих на 2022 і 2023 рік фільмів компанії Marvel – їх покажуть на кілька місяців пізніше. Про це повідомив американський журнал Variety.

Прем’єрний показ фільму «Доктор Стрендж і Мультивсесвіт божевілля» (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) перенесено з 25 березня на шосте травня 2022 року, фільму «Тор: Любов і грім» (Thor: Love and Thunder) – з шостого травня на восьме липня. Прем’єра фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди» (Black Panther: Wakanda Forever) відбудеться 11 листопада замість восьмого липня, як було заплановано раніше.

Також компанія перенесла на 2023 рік прем’єри фільмів «Марвел» (The Marvels), «Людина-мураха і Оса: Квантоманія» (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) і п’яту частину фільму «Індіана Джонс». Ще чотири безіменних фільми прибрали з розкладу. За даними журналу, перегляд графіка прем’єр пов’язаний з виробництвом фільмів.

Через те що сюжетні лінії фільмів і серіалів всесвіту Marvel перетинаються, будь-яка затримка приводить до ефекту доміно на інших частинах франшизи.

У березні кіностудія Disney перенесла дати виходу прем’єр відразу для семи фільмів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button