Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Live-ставки на спорт – це реальні ставки, що виставляються по ходу гри. Лайв ставки більшість користувачів порівнюють зі справжнім мистецтвом. Це незабутні емоції, які можна отримати під час гри в бк. Ставки в момент гри, як і ставки, що виставляються до матчу, мають свої незаперечні переваги і недоліки.

Особливості та недоліки Live-ставок

Якщо розглядати особливості Live-ставок, то можна відзначити кілька важливих моментів, які дозволяють спостерігати за грою за допомогою сучасних технологій, текстової трансляції, відео та аудіо проектів. Безсумнівно, букмекерська контора і це є величезним плюсом, оскільки є реальна можливість в реальному часі простежити за тим, що відбувається подією на ігровому полі, корті або на майданчику. Гравцям залишається тільки миттєво зреагувати на певну подію, яка може вплинути на результат, де кожен беттор зможе стати очевидцем позитивного результату.

Іноді виникають такі моменти, коли суддя виставляє неправильне рішення, наприклад, вилучає з поля гравця, і все перевертає з ніг на голову. Якщо спостерігати за тим, що відбувається, то є реальна можливість зловити більше вигідну пропозицію. Додатковою перевагою Live-ставок вважається моментальний розрахунок.

Якщо робити ставку на виграш одного тенісиста, в певному раунді, то результат ставки буде відповідним, а отримати його можна вже через пару хвилин. Тому бетторам не доведеться постійно сидіти і чекати моменту, коли закінчиться турнір. Іноді це може зайняти від декількох годин до місяців.

Ще однією перевагою можна вважати можливість робити ставки за вигідними пропозиціями. Так, через певний час відразу ж після стартового свистка або сирени на ігровому полі Загора нулі, це означає, що команду чекає більш високий коефіцієнт, ніж при грі в прематче.

Якщо згадувати про наявність недоліків, що можна виділити більш емоційну складову. Гравці новачки, які вирішили спробувати себе в світі ставок, повинні проконтролювати свої емоції, щоб не програти, а постаратися відіграти після чергової невдалої ставки. Зазвичай депозит беттора переходить на ігровий рахунок букмекерської контори.

Популярні види спорту в Live-ставки

Майже кожен вид спорту вважається придатним для Live-ставок в реальному режимі. Найпопулярнішими видами спорту можна вважати:

• Футбол;

• Волейбол;

• Хокей;

• Теніс;

• Баскетбол. {{1 }} Все дані спортивні дисципліни в пріоритеті в кожній букмекерській конторі.

1. Ставки на футбол в момент матчу переважно пов’язані з тоталом голів. Як тільки за останні кілька хвилин одна з команд почне штурмувати ворота противника, з’явиться можливість зловити гол за досить вигідними умовами. Непогані варіанти можуть утворитися в той момент, коли лідер команди пропустить м’яч, а аутсайдер, навпаки забиває гол.

2. Якщо розглядати баскетбол і волейбол, то в даному випадку все буде проходити цілком динамічно. Дані дисципліни вважаються популярними за рахунок камбеків, тому гравцям слід вловити момент, коли команда зможе знайти для себе підходящу гру.

3. У тенісі ставки будуть протікати в індивідуальному порядку, де є свої переваги.Якщо користувачі отримують якесь пошкодження, то даною інформацією слід скористатися в будь-якому випадку.

Стратегії по Live-ставками

Якщо розглядати основні стратегії, то серед робочих стратегій представлена ​​велика кількість професійних тактик. Але більшість з них мають свої особливості щодо виду спорту. Згадуються невдалі старти, різні фактори, пов’язані з фізіологічним або психологічним станом людини. Також слід нагадати про різні букмекерських предметах, яких в момент гри може виявитися величезна кількість. Втім, існує безліч різних стратегій, які властиві певним видам спорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button