Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/chinamakyiv

У вересні-жовтні заклади громадського харчування відвідало в 1,5 раза більше гостей у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, повідомила НВ з посиланням на гендиректорку компанії «Ресторанний консалтинг» Ольгу Насонову.

Крім того, у порівнянні з аналогічним період 2019 року, тобто до пандемії коронавірусу, зараз у ресторани ходять на 20% більше відвідувачів.

Киян не відлякують ані висока смертність третьої хвилі, ані ціни на страви та напої, які з початку цього року зросли на 20-30%.

Навпаки, наближення Києва до червоної зони спонукає сходити до ресторану, доки це ще можливо. Також частіше зазирають до закладів через холодну погоду.

«Чутки про обмеження роботи позитивно позначаються на ресторанному ринку», — стверджує Насонова.

У КМДА попередили, що днями Київ потрапить у червону зону карантину. Рішення про це мають винести сьогодні, 22 жовтня.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button