Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Kelly Sikkema / Unsplash

30 жовтня Київська, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська області переходять до червоної зони, повідомив міністр уряду Олег Немчінов.

Червоний рівень епіднебезпеки передбачає заборону роботи закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо.

Однак обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів вакциновані. Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення, зазначив Немчінов.

У Києві також готуються до можливого переходу в червону зону та вже визначили, які обмеження діятимуть. У КМДА запевняли, що вакциновані містяни майже не відчують на собі ці обмеження.

Нагадаємо, в Україні зростає кількість шпиталізацій з COVID-19 і летальних випадків. Так, за минулу добу до лікарень потрапили майже 6000 осіб, 692 хворих померли. 94% шпиталізованих — невакциновані.

У Києві виявили за минулу добу 1416 хворих на коронавірус. 54 людини померли, серед них — однорічний хлопчик.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button