Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: wikiway.com

Мер Віталій Кличко пообіцяв в інтерв’ю Радіо Свобода замінити бруківку на Майдані Незалежності вже наступного року. Передбачається, що всі роботи коштуватимуть майже мільярд гривень.

Кличко заявив, що проєкт дуже масштабний, оскільки на Майдані також необхідно замінити інженерні мережі.

«Великий проєкт – він передбачає близько мільярда гривень. Нам потрібно буде зробити перекладку всіх труб, систем, гідроізоляцію, бо там навіть у переходах під час дощу зверху капає, бо гідроізоляція не працює», – розповів він.

Капітально відремонтувати покриття Майдану Незалежності планували ще в 2019 році, а завершити роботи – у 2021-му. Вартість робіт тоді оцінювали в 70 мільйонів гривень, але сам ремонт так і не почали.

На початку року у Департаменті туризму та промоцій КМДА заявили про плани здійснити капітальний ремонт Майдану Незалежності та Хрещатика. Проєкт передбачає роботи на ділянці від Європейської площі (стик бруківки та асфальту) до Бессарабської площі (до радіусу заокруглення примикання бульвару Тараса Шевченка). У березні ЗМІ повідомляли, що ремонт перенесуть на 2022 рік через брак коштів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button