Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ANTONOV Company

Нова українська авіакомпанія Air Ocean отримала ліцензію від Державіаслужби і здійснила 30 жовтня перший тестовий переліт маршрутом Київ-Миколаїв. Подорож зайняла 45 хвилин.

«Наші пасажири відзначили високу комфортабельність салону, зручні крісла і дуже низький рівень шуму в польоті», — повідомила пресслужба авіакомпанії.

Наразі у флоті Air Ocean Airlines — два реактивних літаки Ан-148. Вони невибагливі до якості злітно-посадкових смуг, їх можуть приймати й невеликі регіональні аеродроми. Ан-148 розраховані на 75 пасажирських місць. До середини 2022 року планують додати ще чотири повітряних судна, а згодом збільшити флот до десяти літаків, інформує  avianews.

Фото: ANTONOV Company

Авіакомпанія отримала дозволи на маршрути Київ-Амман (Йорданія), Чернівці-Стамбул (Туреччина), Чернівці-Київ, Київ-Львів, Запоріжжя-Київ, Львів-Харків, Львів-Дніпро. Відкрити продаж квитків мають цього тижня. Перший комерційний рейс заплановано на кінець листопада.

Базуватиметься Air Ocean в аеропорту «Київ» («Жуляни»). Матиме два класи обслуговування — економ і преміум-економ.

Середня вартість квитків на внутрішніх рейсах становитиме приблизно 1500 гривень в один бік.

«Ми плануємо розпочати рейси тривалістю 2–2,5 години, які, за нашою оцінкою, будуть найбільш економічно вигідними», — зазначив виконавчий директор авіакомпанії В’ячеслав Геріга.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button