Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/airocean.airlines

Нова українська авіакомпанія Air Ocean відкрила продаж квитків на перші регулярні внутрішні рейси, повідомляє пресслужба перевізника.

Авіакомпанія літатиме до Львова, Запоріжжя, Чернівців та Харкова. Зараз діють промотарифи від 30 доларів (783 гривні). У пресслужбі зауважують, що кількість таких квитків обмежена.

Так, перший виліт рейсом Київ–Запоріжжя заплановано на 21 листопада. Цим маршрутом Air Ocean літатиме щоденно.

З 22 листопада стартують щоденні рейси Київ–Львів, з 28 листопада — Київ–Чернівці (за цим маршрутом Air Ocean по понеділках, вівторках і п’ятницях), а з 12 грудня компанія курсуватиме маршрутом Львів–Харків щочетверга та щонеділі.

Промотариф включає одиницю багажу вагою до 23 кілограмів та ручну поклажу до семи кілограмів. Крім промотарифу діють ще чотири: стандартний, базовий, гнучкий та преміум. За тварину в кабіні слід доплатити 25-70 доларів, за перевезення велосипеду в чохлі — 50 доларів.

Скриншот із системи бронювання. Маршрут Київ-Чернівці

Скриншот із системи бронювання. Маршрут Київ-Львів

В Air Ocean повідомляли, що авіакомпанія не працюватиме за бізнес-моделлю лоукостера, а середня вартість квитків на внутрішніх рейсах становитиме приблизно 1500 гривень в один бік.

За даними avianews.com, на ранкових рейсах економкласу пасажирам подаватимуть круасан, на вечірніх — бутерброди, а також чай, каву, воду. Преміумеконом передбачає гарячі страви. Пасажирів преміумекономкласу садитимуть у носовій частині літака, відгородженої завіскою. Кожне сусіднє крісло буде вільним (з п’яти місць у ряду в преміумекономі буде зайнято три).

Air Ocean літатиме на вітчизняних Ан-148 і базуватиметься а аеропорту «Київ» («Жуляни»). Згодом мають запустити рейси Львів–Дніпро, Київ–Амман і Чернівці–Стамбул.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button