Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ЖК Файна таун

Компанія KAN Development стала членом Глобального договору ООН, підтвердивши свою позицію дотримуватися десяти принципів договору у напрямках захисту прав людини, трудових відносин, охорони довкілля та боротьби з корупцією.

«Бути частиною ком’юніті, що розділяє цілі глобального договору ООН – велика честь та відповідальність. Адже KAN – не просто девелопер, який дбає про комфорт та свободу киян. KAN Development – компанія, що піклується про покращення якості життя киян та інвестиційного клімату країни, панорама якої закохує та надихає», – коментує Ігор Ніконов, засновник KAN Development.

KAN Development створює вічнозелені простори з водоймами, газонами та тінистими променадами, трансформує колись занедбані території у комфортне житло. Водночас KAN Development не підтримує бетонну урбанізацію міста через зведення висотних забудов. Об’єкти забудовника спроєктовані з використанням BIM-технології за принципом нульового кілометра, коли все необхідне – поруч. Нові будівлі максимально розкривають потенціал місцевості, зберігаючи історичну ідентичність та ландшафт.

У компанії розповідають, що при будівництві використовують європейські бренди для систем водопостачання та опалення, енергозберігаючі та екологічні компоненти для облаштування будівель, впроваджує повторне використання ресурсів, сортування сміття та заощадження електроенергії.

Серед «зелених проєктів» є житловий комплекс UNIT.Home та декілька бізнес-кампусів в UNIT.City (створються разом із партнером UDP). Наприклад, UNIT.Home – перший ЖК, що створюється за сертифікатом зеленого будівництва BREAM, який є зразком оцінки екологічності та стійкості житла у 83-х країнах світу. Бізнес-кампус B12 в UNIT.City став першою комерційною будівлею в Україні, що отримала срібний сертифікат LEED від Американської ради з зеленого будівництва.

Основними напрямками сталого розвитку компанії є висока якість діяльності, здача об’єктів у чітко обумовлені терміни, слідування сучасному стилю архітектури, створення комфортного середовища, фінансування резервів на довгодобову об’єкта з проданими квартирами та відсутність перехресного фінансування.

Мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact. Це найбільша у світі асоціація корпоративно відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати свою стратегію та діяльність з урахуванням цілей сталого розвитку та на основі десяти універсальних принципів у галузі прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button