На шостому поверсі PinchukArtCentre відкриється «експериментальне кочове бістро»
Щовечора тут влаштовуватимуть тематичні вечері з сет-меню, на які потрібно заздалегідь купувати квиток.
Щовечора тут влаштовуватимуть тематичні вечері з сет-меню, на які потрібно заздалегідь купувати квиток.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 26309 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
26 листопада на шостому поверсі PinchukArtCentre, де нещодавно закрилася кав’ярня ONE LOVE coffee, відкриється інший заклад — «перший в Україні кочовий ресторан».
Ніша Pop-up Bistro — це колаборація рестораторів Віктора Шраменка (Fresh Black, «Ніша») та Володимира Задираки (One Love espresso bar, Wine Love), а також шеф-кухаря Микити Позняка. Вони називають свою ідею «справжнім панком»: «Наша філософія така ж панкушна, як одна британська група, що співала про королеву».
За задумом, бістро змінюватиме локацію двічі на сезон. PinchukArtCentre — перша точка у планах кочового ресторану.
Експериментальний заклад працюватиме тут три місяці, упродовж яких засновники з вівторка по неділю влаштовуватимуть вечері з сет-меню.
На сайті вже можна ознайомитись з меню вечері в тематиці «Паризькі гастролі». Сет включає рожеву рибу з цитрусовим желе, телятину з цвітною капустою, гребінці з артишоковим кремом, качку конфі, а на десерт — мескалеву бабу.
На вечерю слід обов’язково бронювати квитки. Сет на одного гостя коштує приблизно 1200 гривень. «Паризькі гастролі» триватимуть до 23 грудня, далі їх змінять «Різдвяні канікули».
Розклад роботи такий: з 12:00 до 17:30 заклад працюватиме у форматі бістро, в меню лише 10 страв. З 19:00 до 21:30 подаватимуть вечері з сет-меню. З 21:30 до першої ночі заклад продовжуватиме працювати як бар.
Через 100 днів Pop-up Bistro змінить локацію.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті