На шостому поверсі PinchukArtCentre відкриється «експериментальне кочове бістро»
Щовечора тут влаштовуватимуть тематичні вечері з сет-меню, на які потрібно заздалегідь купувати квиток.
Щовечора тут влаштовуватимуть тематичні вечері з сет-меню, на які потрібно заздалегідь купувати квиток.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24972 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
26 листопада на шостому поверсі PinchukArtCentre, де нещодавно закрилася кав’ярня ONE LOVE coffee, відкриється інший заклад — «перший в Україні кочовий ресторан».
Ніша Pop-up Bistro — це колаборація рестораторів Віктора Шраменка (Fresh Black, «Ніша») та Володимира Задираки (One Love espresso bar, Wine Love), а також шеф-кухаря Микити Позняка. Вони називають свою ідею «справжнім панком»: «Наша філософія така ж панкушна, як одна британська група, що співала про королеву».
За задумом, бістро змінюватиме локацію двічі на сезон. PinchukArtCentre — перша точка у планах кочового ресторану.
Експериментальний заклад працюватиме тут три місяці, упродовж яких засновники з вівторка по неділю влаштовуватимуть вечері з сет-меню.
На сайті вже можна ознайомитись з меню вечері в тематиці «Паризькі гастролі». Сет включає рожеву рибу з цитрусовим желе, телятину з цвітною капустою, гребінці з артишоковим кремом, качку конфі, а на десерт — мескалеву бабу.
На вечерю слід обов’язково бронювати квитки. Сет на одного гостя коштує приблизно 1200 гривень. «Паризькі гастролі» триватимуть до 23 грудня, далі їх змінять «Різдвяні канікули».
Розклад роботи такий: з 12:00 до 17:30 заклад працюватиме у форматі бістро, в меню лише 10 страв. З 19:00 до 21:30 подаватимуть вечері з сет-меню. З 21:30 до першої ночі заклад продовжуватиме працювати як бар.
Через 100 днів Pop-up Bistro змінить локацію.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті