На шостому поверсі PinchukArtCentre відкриється «експериментальне кочове бістро»
Щовечора тут влаштовуватимуть тематичні вечері з сет-меню, на які потрібно заздалегідь купувати квиток.
Щовечора тут влаштовуватимуть тематичні вечері з сет-меню, на які потрібно заздалегідь купувати квиток.
26 листопада на шостому поверсі PinchukArtCentre, де нещодавно закрилася кав’ярня ONE LOVE coffee, відкриється інший заклад — «перший в Україні кочовий ресторан».
Ніша Pop-up Bistro — це колаборація рестораторів Віктора Шраменка (Fresh Black, «Ніша») та Володимира Задираки (One Love espresso bar, Wine Love), а також шеф-кухаря Микити Позняка. Вони називають свою ідею «справжнім панком»: «Наша філософія така ж панкушна, як одна британська група, що співала про королеву».
За задумом, бістро змінюватиме локацію двічі на сезон. PinchukArtCentre — перша точка у планах кочового ресторану.
Експериментальний заклад працюватиме тут три місяці, упродовж яких засновники з вівторка по неділю влаштовуватимуть вечері з сет-меню.
На сайті вже можна ознайомитись з меню вечері в тематиці «Паризькі гастролі». Сет включає рожеву рибу з цитрусовим желе, телятину з цвітною капустою, гребінці з артишоковим кремом, качку конфі, а на десерт — мескалеву бабу.
На вечерю слід обов’язково бронювати квитки. Сет на одного гостя коштує приблизно 1200 гривень. «Паризькі гастролі» триватимуть до 23 грудня, далі їх змінять «Різдвяні канікули».
Розклад роботи такий: з 12:00 до 17:30 заклад працюватиме у форматі бістро, в меню лише 10 страв. З 19:00 до 21:30 подаватимуть вечері з сет-меню. З 21:30 до першої ночі заклад продовжуватиме працювати як бар.
Через 100 днів Pop-up Bistro змінить локацію.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті