Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Державна інспекція архітектури та містобудування

У Харкові власники квартири на першому поверсі нового ЖК добудували магазин площею 1200 квадратних метрів. Будівництво на прибудинковій території робили під виглядом реконструкції квартири, повідомляє Державна інспекція архітектури та містобудування.

«Нізащо не здогадаєтесь, що зображено на цьому фото. Це — реконструйована квартира площею 60 м2. Під виглядом реконструкції фактично відбулося нове будівництво магазину площею 1 200 квадратних метри», — коментує ДІАМ фотографію прибудови.

Повідомляється, що ДАБІ видала дозвіл на «реконструкцію квартири номер чотири з прибудовою під магазин продовольчих та непродовольчих товарів».

Коли справа дійшла до видачу сертифіката про прийняття об’єкта в експлуатацію, інспектори ДІАМ виїхали на місце, побачили магазин і відмовили у видачі документа. Обіцяють провести позапланову перевірку та повідомити у правоохоронні органи.

Нагадаємо, на Північно-Броварському масиві Києва звели МАФ площею 500 м2 на прибудинковій території житлового будинку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button