Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23595 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міністр юстиції Денис Малюська опублікував візуалізації інтер’єрів майбутнього СІЗО у Львові.

Коментаторів у фейсбуку особливо розчулили два пивні кухлі, розміщені дизайнером на кількох рендерах.

За словами міністра, проєктування перебуває на фінальному етапі. Новий слідчий ізолятор будуватимуть коштом надходжень від продажу старих в’язниць, зокрема, виправної колонії на Хуторівці.

Львівська міська рада погодила будівництво нового СІЗО №19 на 800 місць на ділянці площею 8,3 гектара на вулиці Збиральній.

В архітектурному конкурсі переміг проєкт місцевого бюро Sulyk Architects.

Мер Львова Андрій Садовий припустив, що нове СІЗО може стати пам’яткою сучасної архітектури.

Перед архітекторами поставили завдання спроєктувати будівлю, яка передбачатиме гідні умови перебування та сприятиме реабілітації ув’язнених.

У Мін’юсті наголошували, що у слідчих ізоляторах перебувають здебільшого люди, відносно яких ще немає рішення суду — тобто юридично не винні.

Наприклад у Київському СІЗО свого часу утримувалися Володимир Винниченко, Михайло Грушевський, Симон Петлюра, Дмитро Донцов, Микола Бердяєв, Максим Рильський, Микола Зеров, Олена Теліга та Сергій Параджанов.

Дивіться також: У Київському СІЗО відкрили корпус «за норвезьким зразком»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button