Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/fedorenkoyurii

Власник величезного МАФу, який побудували на газоні впритул до житлового будинку на вулиці Миропільській, 29 в Києві, не отримав відповідні дозволи.

Земельна ділянка під МАФом з 2005 року знаходиться в приватній власності. Водночас, за словами депутата Київради Дмитра Білоцерковця, Департамент містобудування та архітектури КМДА не видавав паспортів прив’язок та не укладав договорів пайової участі на вказані об’єкти.

Тимчасова споруда розміщена на інженерних комунікаціях на відстані лише 40 см до торцевої стінки. Також через земельну ділянку та розміщені конструкції пролягає водопровідна мережа, труби дощової каналізації, магістральна тепломережа.

Білоцерковець повідомив, що спрямував депутатське звернення на мера Києва Віталія Кличка з проханням винести на засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Раніше депутат Юрій Федоренко заявив, що у Київраді створено робочу групу для вирішення цієї проблеми. Однак п’ятого грудня мешканка Ольга Калініна повідомляє, що забудовник посеред ночі пригнав чотири бетонозмішувачі заливати фундамент.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button