Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

На півночі Києва запустили рух новою ділянкою Великої Кільцевої дороги – від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Протяжність нової ділянки дороги — майже 1200 метрів. Збудовано два шляхопроводи: над залізницею і над вулицею Богатирською.

Пресслужба КМДА запевняє, що новій ділянці є пішохідні тротуари та велодоріжки. Вздовж житлової забудови встановили 480 метрів шумозахисного екрану.

Передбачається, що пряме сполучення між Мінським проспектом і вулицею Богатирською спростить рух у напрямку центру та до Вишгорода. Крім того, сподіваються, що завдяки продовженню Кільцевої частина транзитного транспорту оминатиме місто.

У планах — продовжити цю дорогу і з’єднати її з Оболонським проспектом. Роботи з будівництва нової ділянки вже розпочали.

У листопаді було відкрито рух на відремонтованих трьох кілометрах Великої Кільцевої дороги від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Велодоріжки і тротуари, втім, досі не завершено. Більш того, на схемі реконструкції видно, як велодоріжки постійно обриваються. Ремонт на цій ділянці триває і досі.

Нагадаємо, міський голова Віталій Кличко повідомив, що жодну зі станцій метро на Виноградар не вдасться відкрити до кінця цього року, як планувалося. Головний підрядник хоче завершити будівництво до травня 2023 року.

Також затягується будівництво Подільського мосту, який Кличко обіцяв відкрити наприкінці 2020 року, потім — наприкінці 2021-го. Тим часом його кошторисна вартість зросла до 20 мільярдів гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button