Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: 211STEPS

Платформа 211STEPS запускає серію аудіоісторій людей, які свого часу зробили внутрішній вибір — ким бути у важких ситуаціях.

У проєкті «Повернення» заплановано до виходу чотири історії, дві з яких вже можна почути у мобільному застосунку 211STEPS. Це — «Повернення до Гідності» від правозахисниці Олександри Матвійчук і «Повернення до Людяності» від акторки Олесі Жураківської.

Засновниця проєкту, головна режисерка Театру драми і комедії на Лівому березі Тамара Трунова використала експериментальний формат — герої самі обирають, що говорити, яку історію розповісти, не обмежуючись окресленими рамками. Кожна історія схожа і на популярну лекцію, і на моновиставу.

211Steps — «театр у смартфоні». Мобільний застосунок поєднує класичні та імерсивні вистави, геоігри, квести, лекції, екскурсії та навчальні програми. Технологію побудовано на принципі взаємодії сюжету та глядача.

Наприклад, одну з вистав пропонують слухати в соборі Софії Київської, для участі в другій потрібно піти в супермаркет, для третьої потрібні партнер і стадіон.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button