Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Вздовж проспекту Правди в Києві облаштували смугу для руху громадського транспорту та встановили знаки. Також обладнали вказівниками і виїзди з прилеглих вулиць до магістралі, повідомляє телеканал «Київ».

Загалом цього року у Києві планують облаштувати 50 смуг для руху автобусів, тролейбусів і маршруток. Нині у столиці працюють більше тридцяти смуг для громадського транспорту.

Минулого року на вулиці Братиславській, що на лівому березі Києва, запустили відокремлену смугу для руху громадського транспорту. Також обіцяють, що смуги з’являться на проспекті Гагаріна, Харківському шосе (лівий берег), вулицях Луговій та Івашкевича (правий берег – Оболонь, Виноградар).

Раніше ми писали, що чверть транспортних засобів, які рухаються відокремленими смугами для громадського транспорту, – порушники. При цьому на деяких вулицях смуги чи не повністю зайняті приватними автівками. Такі дані оприлюднив Центр організації дорожнього руху.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button