Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

На Тайвані водіїв, які керують авто у нетверезому стані, відправлятимуть на виправні роботи – прибирання приміщень моргів та крематоріїв. Про це пише Taiwan news.

Так каратимуть людей, які вирішили обрати громадські роботи замість штрафу. Днями поліція міста Гаосюн відправила на такі виправні роботи одинадцять водіїв. Упродовж чотиирьох годин правопорушники прибирали морг, кімнату для бальзамування та інші кімнати у похоронному бюро. Після таких робіт деякі з них сказали, що «будуть ставитись до життя серйозніше».

Таким чином влада міста планує нагадати про можливі наслідки вживання алкоголю під час водіння.

Також у країні збільшили штрафи та строки тюремного ув’язнення за водіння в нетверезому стані. У деяких випадках застосовуватиметься примусове лікування від алкоголізму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button