В центрі Києва відкрили корейський барбекю ресторан Kim Kimchi
Другий заклад мережі розташовиний на Великій Васильківській.
Другий заклад мережі розташовиний на Великій Васильківській.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У Києві на вулиці Велика Васильківська відкрили другий ресторан корейської кухні Kim Kimchi Korean BBQ. Перший заклад відкрили в ТРЦ Retroville на Виноградарі, ще один – планують відкрити навесні на Подолі. Про це пише The Village.
Заклад співпрацює із корейським бренд-шефом Кісунгом Парком, який переїхав в Україну заради відкриття проєкту з місцевими партнерами, а до цього працював в Італії. Страви корейської кухні у ресторані готують із мінімальним рівнем адаптації. За словами бренд-шефа, вони використовують локальні інгредієнти, але соуси та спеції імпортують з Південної Кореї або готують самі.
Ресторан відкрили у колишньому дохідному будинку купця Апштейна. У приміщенні два поверхи, і 65 посадкових місць. Відповідно до концепції з корейським барбекю, над кожним столом подбали про систему вентиляції для видалення диму.
За дизайн закладу відповідала команда Balbek Bureau архітектора Слави Балбека. У дизайні використовували силікатну цеглу, неонові вивіски, мармурове мощення. Мурали на стінах із фірмовим персонажем мережі Кімом підготував художник Олександр Гребенюк.
У ресторані можна замовити і приготувати барбекю з ошийком (270 грн за 180 г), вирізкою (360 грн за 160) і свинячими ребрами (270 грн за 250 г). Подають усі позиції з паровим рисом, листям салату, трьома закусками та двома соусами. У меню Kim Kimchi також є смажена яловичина бульгогі (210 грн за 400 г), бібімбап із рисом, грибами та смаженим яйцем (210 грн за 500 г) і курка по-корейськи в пікантному соусі (200 грн за 300 г), фреш-роли з ростбіфом (190 грн), креветки у вершковому соусі (248 грн), кальбітан (160 грн) тощо.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті