Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 54 днів. За цей час ми опублікували 24461 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація: Алекс Купер

У частині модерністського Будинку торгівлі на Львівській площі відкриють громадський простір з баром та магазинами. Про це повідомив ресторатор Алекс Купер.

За словами Купера, простір поєднає офіс його компанії, бар, бістро, книгарню, магазин вінілу та ще декілька проєктів, які він не називає. У коментарях до допису також обговорюється створення там тату-студії.

До проєкту залучена дніпровська компанія Expolight. Команда розробляла світлові рішення для Odesa Food Market, ресторанів Win Bar, Followers, київського офісу компанії Mac Paw та інших.

Візуалізація: Алекс Купер

Алекс Купер – одеський та київський ресторатор, співзасновник Kyiv Food Market. Він відкрив заклади «Молодість» в Одесі та Києві. В Одесі також працюють Сooper Burger, Givi to me та інші.

25-поверховий будинок торгівлі на Львівській площі побудували в 1968–1982 роках. Проєкт створила КиївЗДНІЕП. У 2000-х роках група архітекторів, зокрема Валентин Єжов, реконструювали будівлю. Меблі розробила архітекторка Ірма Каракіс.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button