Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

Компанія Tesla умовно відкличе понад 800 тисяч електромобілів через несправність ременів безпеки. Майже стільки ж авто компанія Ілона Маска випустила за весь 2021 рік – 930 тисяч.

Несправність виявлена на всіх моделях компанії: Model S і Model X 2021-2022 років випуску, Model 3 2017-2022 років і Model Y 2020-2022 років.

Національне агентство з безпеки дорожнього руху США ініціювало відкликання понад 817 тисяч автомобілів. Проблему можна вирішити віддалено, оновивши прошивку. Тобто це висновок лише на папері, власникам не доведеться їхати в сервіс.

Нацагентство вважає, що поточну версію системи, яка попереджає водія про непристебнутий ремінь безпеки, легко «обійти». Зокрема, якщо водій одразу не помічає візуальний сигнал про непристебнутий ремінь безпеки, то він може не отримати його повторно.

У Tesla пояснили, що звукове попередження не активується через помилку програмного забезпечення. До того ж після досягнення швидкості у 22 кілометри на годину активується індикатор з іншою мелодією, який звучить безвідмовно. За словами представників компанії, ніхто з власників електромобілів через цю несправність не постраждав.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button