Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Дмитро Перов

На Оболонському острові, де планують облаштувати розважальний парк, вирубали дерева, повідомив юрист Дмитро Перов. Натомість у комунальному підприємстві «Плесо», яке є балансоутримувачем території, запевняють, що там «проводились планові роботи з прибирання сміття».

У КП «Плесо» заперечують вирубку дерев. У пресслужбі запевнили «Хмарочос», що на території Оболонського острова проводилось в першу чергу прибирання повалених дерев, гілок та сухостоїв. Також комунальники заявили, що ці роботи не мають стосунку до облаштування зони відпочинку.

У Оболонській РДА на запит «Хмарочоса» повідомили, що видалення дерев в районі будівництва з’їдів з мостового переходу з острова в напрямку вулиці Прирічної здійснювалось на підставі акту обстеження насаджень, що підлягають видаленню. Зокрема, в 2021 році видалили два дерева та п’ять кущів.

На Оболонському острові планують будівництво розважального парку з трьома зонами відпочинку, спортмайданчиками та велодоріжками. У протилежному від парку «Наталка» боці острова будуватимуть міст у формі хвилі. Над парком і мостом працює архітектор Андрій Миргородський. Він проєктував і велопішохідний міст над Володимирським узвозом, відомий як «міст Кличка».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button